Turtagrø Hotel
Banetele / Ventelo

Statens Landbruksforvaltning
Blanke Ark AS
• Kino Fashion Norge A/S

• Volare AB
• Aromaqi Undervisning

 • I forbindelse med lederutvikling har jeg vært på kurs i ledelse og intuisjon hos Grethe Holtan. Dette var et begivenhetsrikt kurs som ga meg en bredere innsikt med utfall i klarere utsikt. Tilbake i arbeidsdagen erfarer jeg allerede at jeg tar i bruk noen av teknikkene jeg lærte, og ser positive resultater. Dette var meget bra!»

  Etti Salomonsen
  Daglig leder, Turtagrø Hotel.

 • Grethe Holtan skreddersydde et forrykende program om indre motivasjon og salg, som ga oss enormt mye, både faglig og motivasjonsmessig. Hun er en underholdende og flink foredragsholder som leverer mer enn forventet. Jeg tror de fleste bedrifter kunne trenge noe som dette, både for å forbedre resultatet og for å løfte enkeltindividet i bedriften.

  Marit Hillbom
  NuSkin Executive , NuSkin Norge.

 • Jeg har vært på flere av kursene til Intuisjonskolen har hatt svært god nytte av de, både i jobbsammenheng og privat. Jeg har lært mange gode og nye teknikker som jeg praktiserer i hverdagen. Nå tenker jeg på en annen måte og klarer å følge bedre med i eget liv. I tillegg har jeg blitt i stand til å ta valg hele tiden, små og store valg. Jeg er i grunnen mer fornøyd enn tidligere.

  Mona Leitet

 • Jeg gikk på et intuisjonskurs hos Intuisjonsskolen hvor jeg lærte teknikker på hvordan jeg kan bruke min egen intuisjon. Kursleder fikk frem det beste i gruppen og var inspirerende og inkluderende. Hun brukte gode eksempler fra livets ulike sider, og det var en meget fin balanse mellom teori og praktiske øvelser. Kompendiet var nyttig og har vært til god bruk i etterkant av kurset.

  Anne Haukåssveen.

 • Kurset intuisjon – workshop er et av de beste kursene jeg har tatt. Der lærte jeg virkelig å bruke intuisjonen min, fikk mange aha-opplevelser og ting ble veldig tydelig for meg. Både dette og det videregående kurset ga meg verdifull innsikt. Anbefales på det sterkeste!

  Svein Erik Dørum, Siv. ing